Modern condominium situated in Sao Paulo, Brasil, designed by Conseil Brazil.

020-vila-madalena-apartment-conseil-brasil-1050x700

019-vila-madalena-apartment-conseil-brasil-1050x700

017-vila-madalena-apartment-conseil-brasil-1050x700

014-vila-madalena-apartment-conseil-brasil-1050x700

015-vila-madalena-apartment-conseil-brasil-1050x700

025-vila-madalena-apartment-conseil-brasil-1050x700

024-vila-madalena-apartment-conseil-brasil-1050x700

029-vila-madalena-apartment-conseil-brasil-1050x700

006-vila-madalena-apartment-conseil-brasil-1050x700

001-vila-madalena-apartment-conseil-brasil-1050x700

004-vila-madalena-apartment-conseil-brasil-1050x700

005-vila-madalena-apartment-conseil-brasil-1050x700

007-vila-madalena-apartment-conseil-brasil-1050x1575

011-vila-madalena-apartment-conseil-brasil-1050x1546

Description by Conseil Brasil

This 77sqm property in Vila Madalena, Sao Paulo, was redesigned to satisfy the wants of a younger couple with out youngsters, who needed a extra snug bed room and a bigger social space.

Initially the house had two bedrooms. The partitions of the smaller one have been demolished to offer more room for the suite and a versatile social space, which integrates dwelling, eating room and a small house workplace. The decor has some retro references combined with trendy supplies. The kitchen, which was already built-in to the surroundings, was improved by noble ending supplies.

The sense of spaciousness and linearity is elevated by the ground overlaying, a big rack and a wooden panel wall on the other aspect. Designed by the architect, the panel has an virtually imperceptible rest room door.

Beforehand a second toilet, the bathroom partitions are coated by a wallpaper. The bathe was maintained however hidden by a discreet black glass door. The identical flooring tile, a concrete sample porcelain, was used for the entire condominium, apart from the suite rest room.

The balcony, though small, additionally turned extra engaging, with fridge, espresso machine, desk and stools. The air con condenser was hidden by a picket lath which serves additionally to help crops.

The suite is sort of impartial as a result of the setting is designed to be a relaxation space, it has not even a TV. The elevated area from the previous bed room was used for cupboards. A bench with shoe storage was designed to suit the window wall. Within the suite rest room the ground is roofed by a mosaic and the highest cupboard will increase the space for storing.

Images by Marcelo Scandaroli

Visit Conseil Brasil

  • Facebook
  • Google Plus