Modern residence located in London, United Kingdom, designed by State of affairs Structure.

001-cotesbach-road-scenario-architecture-1050x700

002-cotesbach-road-scenario-architecture-1050x700

004-cotesbach-road-scenario-architecture-1050x700

005-cotesbach-road-scenario-architecture-1050x700

007-cotesbach-road-scenario-architecture-1050x834

008-cotesbach-road-scenario-architecture-1050x700

006-cotesbach-road-scenario-architecture-1050x701

009-cotesbach-road-scenario-architecture-1050x1575

011-cotesbach-road-scenario-architecture-1050x700

012-cotesbach-road-scenario-architecture-1050x699

Description by State of affairs Structure

Our shoppers, a younger household of three approached us a quick to completely refurbish their new property, enlarge the kitchen/eating space by infilling the ‘dogtooth’ configuration and utilise the area inside the giant loft.

Their major necessities have been to have: a greater relationship with the backyard, a extra built-in kitchen and eating space and more room for visitors. The temporary additionally required an entire reorganisation of the interior format as the home had not been up to date for over 30 years.

We efficiently created a design that’s solely tailor-made to the shoppers’ wants. By opening the interior construction, whereas nonetheless sustaining the perform of the beforehand separated areas, the home immediately feels extra open and welcoming while permitting for higher interplay with these areas. There’s a move from entrance to again, persevering with out to the backyard, and regardless of the North dealing with rear elevation, intelligent positioning of home windows permits pure mild into the kitchen.

Via decreasing a piece of the loft flooring, we offered them with one other room and even with sufficient area for an additional toilet.

Images by Matt Clayton

Visit Scenario Architecture

  • Facebook
  • Google Plus