Seaside house located in Valencia, Spain, designed by Barea + Companions.

001-contemporary-apartment-barea-partners-1050x700

002-contemporary-apartment-barea-partners-1050x700

003-contemporary-apartment-barea-partners-1050x700

004-contemporary-apartment-barea-partners-1050x649

005-contemporary-apartment-barea-partners-1050x688

006-contemporary-apartment-barea-partners-1050x698

007-contemporary-apartment-barea-partners-1050x692

008-contemporary-apartment-barea-partners-1050x700

011-contemporary-apartment-barea-partners-1050x1587

017-contemporary-apartment-barea-partners-1050x1583

019-contemporary-apartment-barea-partners-1050x700

020-contemporary-apartment-barea-partners-1050x1441

021-contemporary-apartment-barea-partners-1050x700

Description by Barea + Companions

On the prime of an flats tower of the Levante coast, with the Horizon as a canvas, and beneath the premise of making a seductive area that invitations to meditation; Barea+Companions, by way of a radical modification to the format, creates a brand new area that turning to the ocean, manages to immerse the flat within the aura of tranquillity of the coast.

The dwelling is organised as a sequence of areas related by a sculptural component that beginning in a marble fountain situated on the corridor of the flat, reaches the façade via the kitchen, and separates the dependencies of the bed room, front room, and eating room.

Every line has been coordinated to create separated volumes the place oblique lighting is built-in, conferring the undertaking a proper purity, that along with correctly chosen supplies and ornament, generates a chromatic concord and sense of peace.

Images by Arantxa Fernandez

Visit Barea + Partners

  • Facebook
  • Google Plus